Taros Kami

Handan Liqi Fastener Manufaktur Co., Ltd.

alamat

Dongmingyang Desa, Yongnian County, Handan Kota, Hebei provice, Cina.

telepon

Tel:15512705826

Whatsapp:0086 15512705826

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami