carana ngumpulan

  • baud

    baud langkung >>

    bagian mékanis, cylindrical threaded fasteners kalawan kacangan. A fastener diwangun ku hulu sarta rod screw (awak cylindrical kalawan thread éksternal).
  • kacang

    kacang langkung >>

    nut mangrupa bagian anu pageuh nyambungkeun parabot mékanis. Ngaliwatan thread batin, ukuran nut jeung baud sarua bisa disambungkeun babarengan.
  • SCREWS

    SCREWS langkung >>

    Screws mangrupakeun prinsip fisik anu ngagunakeun éta rotasi sirkular sarta gesekan tina bevel hiji barang. Alat pikeun fastening stepwise objék.
  • WASHERS

    WASHERS langkung >>

    Pad datar utamana ditinju kaluar kalayan plat beusi. Bentuk umumna mangrupa washer datar kalawan liang di tengahna.
  • STUD baud

    STUD baud langkung >>

    Dipaké pikeun nyambungkeun fungsi link dibereskeun mékanis, anu bolts stud anu threaded dina duanana tungtung, sarta screw tengah nya kandel jeung ipis.
  • rod thread

    rod thread langkung >>

    rod Threaded mangrupakeun rod kalawan thread.Unlike pinuh stud, nu screw kalungguhan henteu dugi ka wates panjang thread na anu merenah ngagunakeun.

tentang Kami

Handan LiQi Fastener Manufaktur Co., Ltd. ieu lokasina di kampung halaman tina fasteners Yongnian County, Handan Kota. Ieu gabungan desain, produksi jeung penjualan. A tinggi-tungtung parusahaan manufaktur fastener badag.

langkung >>

warta lastes