klasifikasi

  • BOLT

    BOLT liyane >>

    bagean Teknik, bentuke silinder Utas fasteners karo perkakas. A Fastener dumadi saka sirah lan rod meneng (bentuk silindris karo thread external).
  • kacang

    kacang liyane >>

    wong edan bagean sing tightly nyambung peralatan mechanical. Liwat thread utama, ukuran nut lan bolt padha bisa disambungake bebarengan.
  • ngawut-awut

    ngawut-awut liyane >>

    Ngawut-awut ana prinsip fisik sing nggunakke rotasi bunder lan gesekan saka bevel saka obyek. Alat kanggo fastening stepwise obyek.
  • washers

    washers liyane >>

    The pad warata utamané njotosi metu karo plat wesi. wangun iku umume mesin cuci warata karo bolongan ing tengah.
  • kandang jaran BOLT

    kandang jaran BOLT liyane >>

    Digunakake kanggo nyambungake fungsi link tetep mechanical, bolts kandang jaran sing Utas ing ends, lan meneng tengah iku nglukis lan lancip.
  • kesatuan utas

    kesatuan utas liyane >>

    kesatuan Utas punika rod karo thread.Unlike lengkap kandang jaran, ing meneng timbal ora winates kanggo watesan dawa thread lan trep kanggo nggunakake.

babagan awake dhewe

Handan LiQi Fastener Co., Ltd. iki dumunung ing kutha asale saka fasteners Yongnian County, Handan City. Iku kombinasi desain, produksi lan dodolan. A dhuwur-mburi perusahaan manufaktur Fastener gedhe.

liyane >>

warta lastes